Hva er klarnet smør?

Smeltet smør uten bunnfall

Hva gjør du med maten hvis du behandler den "julienne"?

Kutter den i tynne strimler

Hvor mange gram er 1 dl mel?

ca 60 gram

Hva er et posjert egg?

Et egg uten skall som er kokt i et vannbad

Hva er ceviche?

Marinering av fisk med sitron eller lime slik at fisken blir "kokt"

Hva skiller som regel en tranchergaffel fra en vanlig middagsgaffel?

En tranchergaffel har kun to tagger

Hva er hovedforskjellen på kinesisk hvitløk og "vanlig" hvitløk?

Kinesisk hvitløk har ingen fedd

Hva bruker du hvis du skal panere noe?

Tørkede brødsmuler

Hva vil det si å bresere kjøtt?

Langtidskoke / langtidssteke

Hva kaller vi pasta som er kokt på den ekte italienske måten - altså myk men fortsatt har en del tyggemotstand?

Al dente