Sport og spill

Toppscorere i fotball

av

Toppscorere i fotball

Har du en kompis som påstår at han har peiling på fotball? Sett han/henne fast med disse småvriene spørsmålene. (Kanskje er det lett match?)

Publisert 27.04.2018

Hva heter Liverpools mestscorende spiller gjennom tidene?

Ian Rush

Han bøttet inn hele 15 mål VM-sluttspillmål, og gikk i glanstiden under navnet "Fenomenet". Hvilken Sør-Amerikansk fotballspiller skal vi her frem til?

Ronaldo

Hvilken norsk fotballspiller var toppscorer i Eliteserien tre år på rad på slutten av 60-tallet, før han ble solgt til belgiske Racing Mechelen i 1970?

Odd Iversen

Hvem er Arsenals mestscorende spiller gjennom tidene?

Thierry Henry

Han var toppscorer i Mexico-VM 86, og spilte bl.a. for Leicester, Barcelona og Tottenham. Hva heter denne engelske fotballspilleren?

Gary Lineker

Italiensk måltyv av rang med bl.a. 58 og 73 mål for henholdsvis Juventus og AC Milan. Han er født i 1973, og har en bror (som også var fotballspiller) ved navn Simone. På landslagsnivå scoret han 25 mål i løpet av sin aktive karrière. Hva heter han?

Filippo Inzaghi

Skandinavisk fotballspiller som bl.a. kan skilte med å ha vært toppscorer for Ajax tidlig i sin karrière, scoret i tre ulike EM-sluttspill og vært med å ta fire seriegull med franske Paris Saint-Germain.

Zlatan Ibrahimović

Han scoret utrolige 202 mål for Viking, og var en del av det norske bronselaget i OL 1936. Hvilken norsk fotballspiller skal vi her frem til?

Reidar Kvammen

Spansk storscorer med tilnavnet "El Niño", som har scoret mer enn 400 mål tilsammen i sin tid i klubbene Chelsea, Liverpool og Atlético Madrid. Hva heter han?

Fernando Torres

Tidligere tysk goalgetter med 47 landslagsmål, kjent under kallenavnet "Tante Käthe". Etter at han la opp som aktiv spiller, har han trent både landslag og klubblag. Hva heter han?

Rudi Völler